Tours Search

Eksploro vendin më të ri në hartën e Europës! Një bukuri e rrallë, ende e fshehur si pasojë e së shkuarës së saj tragjike, Kosova ka shumë për t’i ofruar aventurës tënde të rradhës në zemër të Ballkanit.

€1010 / per person
8 Days

Zbulo një nga destinacionet europiane më të përfolura në dekadën e fundit! Shqipëria do të të lër pa frymë me brigje plot diell, me natyrën e saj të egër, kuzhinën mesdhetare dhe qytetet plot histori, ku ndërthuren në mënyrë unike Lindja me Perëndimin.

€1010 / per person
8 Days
12+

Nise një aventurë 8-ditore të menduar enkas për koleksionuesit e peizazheve unike! Një udhëtim që shtrihet në tre shtete, me pafund mundësi për të ecur në natyrë, për të lundruar mes kanioneve dhe për të vizituar vendet që kanë përcaktuar historinë e Ballkanit.

€1100 / per person
8 Days
12+
You don't have permission to register