Turet më të frekuentuara

Ne në Albania Tours përzgjedhim destinacionet më interesante dhe ofrojmë zgjidhjet më komode, në çdo tur, çdo herë. Sërish, nëse je kurioz për turet më të frekuentuara nga udhëtarët tanë, ja disa prej tyre.
Eksploro vendin më të ri në hartën e Europës! Një bukuri…
8 Days
Zbulo një nga destinacionet europiane më të përfolura në dekadën e…
8 Days
12+
Nise një aventurë 8-ditore të menduar enkas për koleksionuesit e peizazheve…
8 Days
12+

Turet më të pëlqyera

Patjetër, me Albania Tours viziton muzetë më të mirë, rrethohesh nga peizazhe mbresëlënëse dhe shijon kuzhinën autentike. Njihu me turet më të pëlqyera nga ekspertët e fushës dhe nga klientët tanë.

This is how it works

Your Dream Travel in 3 Steps

1. You describe

Adventure or beach? Apartment or resort? Let us know your travel preferences, quickly and easily online.

2. We organize

Based on your preferences and wishes, our Albania Tours experts organize a tailor-made trip for you over the phone.

3. You travel!

Happy with our offer? Pack your suitcase as your dream travel tour is about to start!

Regjistrohu në newsletter

Nëse të intereson të zbulosh i pari udhëtimet më interesante të momentit dhe nëse nuk do që të humbasësh kuriozitet apo ofertat më të fundit mbi turet tona, regjistrohu në newsletter. Qendrojmë në kontakt!

   Totally Free Planning

   Receive a non-binding offer.

   Tailor-Made Trips

   Your own tailor-made itinerary.

   Consultation With Travel Experts

   Personal advice and insider tips.

   24/7 Emergency Hotline

   Our safety team are here for you.

   You don't have permission to register